Skip to content

Ето ги либералните простотии! Какво помага на убитите евреи, на взетите в плен и на изнасилените, че Берлин се оцветил в цветовете им?

Както вчера моментално ми стана ясно, работа за Израел е много дебела, а съпътстващите разкриващи процеси просто не оставят място за илюзии.

Държавата Израел вероятно претърпява най-голямото военно унижение и разгром в историята си, като изяснявам, че говоря за създадената в 1947 г. Причините за този разгром тепърва ще се уточняват и продължавам да мисля, че те ще бъдат края на политическата кариера на Нетаняху, той ще си отиде с върховно унижение и срам пред еврейския народ.

Наигра се, израелският Бойко Борисов! Освен това случващото се сега ще бъде край на политическата система на Израел и със сигурност край на досегашния Близкоизточен ред, контролиран от САЩ и Запада, който поставяше Израел в центъра на глобалните интереси в района. Това свърши и каквито и намеси да направят евреите в световната ДД, за да запазят Израел, нищо повече няма да бъде същото.

Ситуацията в Газа е трагична. Има убити евреи, военни, но и мирни жители. Има много взети в плен. Има масово изнасилване на еврейки войници. Има пленен бригаден генерал от еврейските служби за сигурност, което е направо невероятно унижение както за МОСАД, така и за армията ЦАХАЛ. Всичко това говори за търсене на максимално унижение на Израел и честно казано ефектът е потресаващо успешен. Палестинците проявяват много голяма жестокост, съвсем ясно търсен ефект.

Както предположих, зад Хамас стои Иран, официално потвърждение има. Лоша новина за Израел тази сутрин е вероятно подготвящо се включване и на Хизбула от Ливан. На границата с Ливан почти започва настъпление, засега успяват да го неутрализират, но ако предчувствието ми се оправдае, че Хизбула ще се включи, положението отива към изключително тежко поражение за Израел. Засега няма държава от Арабския свят, включително Турция, която да не е подкрепила Палестина и действията на Хамас. При повечето, както и при Турция, тази подкрепа е скрита в посланието на външните им министерства зад призиви за спиране на огъня, но никой, включително Турция, не подкрепя Израел.

Това е много лоша новина за Тел Авив, но и за САЩ. Изключително ясно показва състоянието на позициите на ДД/Колективния Запад в Близкия Изток, които са загуба на сила, на власт и влияние в региона. Арабите демонстрират неподчинение на досегашния ред по безпрецедентно категоричен начин. Русия има засега едно официално изявление, на Мария Захарова, което призовава за спиране на огъня и от двете страни. Също лоша новина за Израел. Русия не осъжда Палестина, не заема страна. Очаквано присъда произнася официален Киев и разбира се ЕС, включително България.

Днес страните от израелската подкрепяща коалиция ще се събира да търси как да помага. Според мен няма как. И сега най-съществемото. Защо не е проработил Железния купол? Системата за ПВО, единствената в света, която трябваше да защити Израел от всякаква въздушна ракетна атака. Получи се обратното, Израел беше супер лесно и успешно атакуван с ракети, дронове и всякакви летателни апарати и Куполът рухна. Не мога да потвърдя тази информация, но в Телеграм има данни, че ракети на ПВО от Купола са били предоставени на Украйна. Вероятно тази информация е вярна, защото в молбата си за защита, която Биби Нетаняху отправи към Байдън, се изискват пари за закупуване именно на тези ракети. Предстоят тежки дни за Израел и западните му партньори.

Вероятността от ескалация на войната е почти 90%. Арабите не са руснаците! Те ще воюват унищожавайки западния ред без да им мигне окото! Само като види човек какво се лее в техните Телеграм канали, мисля, че ставаме свидетели на дългоочаквана от тях, дълго сдържана реакция на омраза към Израел и САЩ. Афганистан може да се стори пионерски лагер за САЩ в сравнение с това, което аз виждам на хоризонта.

Ето ги либералните простотии! Какво помага на убитите евреи, на взетите в плен и на изнасилените, че Берлин се оцветил в цветовете им? Берлин, оцветен в еврейския флаг, е просто потрес! По силата на психолибералната логика да очакваме обгръщането на Германия в еврейския флаг и това ще е изключително уродливо. Глобалисти, вие сте срам и пълен потрес за човешката цивилизация и аз не искам да бъда част от еволюция, в която вие пребивавате! То е вселенски срам!

Анастасия Гешева

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *