Ето това е номинираният от правителството за нов Главен секретар Живко Коцев. Доскорошният заместник на подалия оставка Петър Тодоров е преминал през популярната процедура за присаждане на коса, досущ като героя от неповторимото американско лято през далечната 1994-та, установи проверка.

В началото на кариерата му в системата на МВР Живко Коцев е бил с коренно различни визия от настоящата. По онова време бъдещият Главен секретар и бил с далеч по-рехаво окосмяване по главата, показа бърза справка на екипа ни из фотоархивите на „Гугъл“.

С напредването на възрастта косата му започнала все повече да оредява, а както е известно, мъжете са особено чувствителни на тази тема, тъй като пълната й загуба би могла да бъде както естетичен, така и емоционален проблем за силния пол.

Изглежда, че суетата не е чужда и на бившия директор на главна дирекция „Национална полиция“ и той е решил да се възползва от постиженията на медицината.

След процедурата Живко Коцев вече върви с гордо изправена глава и най-важното – с гъста коса, а от предишната му проскубана прическа няма и следа.

По-рано днес премиерът Николай Денков съобщи, че правителството ще предложи досегашния заместник на главния секретар да заеме мястото на подалия оставка Петър Тодоров. Предстои предложението да бъде разгледано в Министерски съвет, както и да бъде съгласувано с президента Румен Радев.

Думите на Денков дойдоха преди още настоящият Главен секретар да е официално освободен от длъжността си. Президентът отказа да го отстрани, както пожела правителството, но после Тодоров сам подаде оставка. Към момента обаче все още няма указ на Радев.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *