Бившият кмет е очаквал да има церемония по връчване на ключа

Бившият кмет на Благоевград Атанас Камбитов няма да присъства на символичното предаване на властта на новоизбрания кмет Румен Томов. Церемонията е насрочена за утре.

На личната си страница в социалната мрежа той написа, че като е разбрал, че няма да има церемония по символичното предаване на ключа на града, е решил да благодари през профила си на всички от екипа му и на хората, които са го подкрепили на местните избори.

Вижте какво написа във Фейсбук бившият кмет на Благоевград:

Смятах да благодаря на всички, с които съм работил през последните 8 години в понеделник, на церемонията по връчване Ключа на града, но тъй като разбрах, че такава няма да има, ще направя това чрез социалните мрежи. Благодаря на всички, с които заедно променихме и обновихме нашия град!

Благодаря на администрацията, която положи много усилия, извърши огромен обем работа и доказа, че има висок административен капацитет! Благодаря на екипа ми, с който заедно постигнахме тези резултати!
Благодаря на общинските съветници за подкрепата! Благодаря на моите съграждани, които ми гласуваха доверие и не на последно място благодаря на Премиера и Правителството за всичко, което направиха за нашия град, а то е много. Ако в първите седем успяхме да положим основите и да изградим толкова много неща, то през осмата направихме стъпки към нови хоризонти за развитието на Благоевград.

Имахме трудни моменти, понякога допускахме и грешки, и се поучавахме от тях. Много са нещата, с които можем и трябва да се гордеем! Днес, Благоевград е един истински красив европейски център. След 8 години аз отстъпвам кметското място спокоен и уверен. Искрено желая успех на хората, които ще управляват през следващите години! Надявам се пътят ни да бъде продължен. Благоевград е наш дом! Благоевград е кауза! Всеки ден, трябва да обичаме града си, повече от вчера, и по-малко от утре! Бог да пази Благоевград!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *