В пряко риалити шоу си отива доскоро изглеждащата непоклатима англосаксонска глобалистична диктатура

Те вярваха, че са построили идеалната световна диктатура. Свят без граници, в който религиите изчезват, нациите се омешват и забравят да се съпротивляват. Свят, управляван от един център за взимане на решения. Където всички задължително трябва да знаят техния лигав език. В който свободата е превърната в нейната пълна противоположност, но множеството е облъчено да вярва, че живее в най-прекрасния и свободен строй на всички времена – в „края на историята“. Където консумацията е издигната на пиедестал, в най-главен идеал, за да може получената добре направлявана пихтиеста маса от бели, черни, жълти да не мисли за нищо друго, освен как денонощно да купува, за да осигурява доволството на транснационалните корпорации и управляващите ги, скрити в американските си и лондонски кабинети, идеолози на англосаксонската глобалистична диктатура. Ние знаем повечето имена: Сорос, Ротшилд, Рокфелер…

Те много внимателно бяха изучили всички провалили се досегашни опити за пълно подчинение на света.

И идеите на Маркс и Енгелс, дообработени по-късно от Ленин и Троцки – за световната революция, която ще заличи държавите и Земята ще се управлява от едно-единствено революционно правителство (базирано може би в Америка, защо не?). И на Хитлер – за Нова Европа, където една нация ще заличи всички останали (някои в съвсем буквалния смисъл на думата), за да властва над света.

 

Те бяха взели есенцията от предишните провали. Бяха я опаковали в красиви думи за цивилизационен избор, демокрация, човешки права, липса на граници… И построиха мечтания от Ленин, Троцки и Хитлер напълно подчинен свят. При това почти мирно, без да е нужна нито световна революция, нито световна война. Достатъчно бе да подхвърлят на масите цветните молове, холивудските малоумия с всесилните американски герои и миризмата на генномодифицираните картофи и сандвичи, за да получат послушни кученца, които ръмжат доволно. Достатъчно бе да заплашат със стари досиета за тъмно минало или да предложат пари, за да се снабдят със собствените мерзавци, които наредиха начело на подчинените провинции, все още наподобяващи някакви държави, макар и почти изпразнени от съдържание. Там, където някой все пак им се съпротивляваше, му пращаха цивилизационни бомби, за да го усмирят. Свободата бе дотам, докъдето постигаше техните задачи. Ако някъде, в някой случайно допуснат референдум, подчинената маса гласуваше различно от зададеното, се провеждаха референдуми до дупка, за да се получи желаният резултат. Границите бяха отворени, но потоците се движеха все в едно направление – от доведения от тях и техните послушни мерзавци до просешка тояга Изток към лъскавия им Запад, където, добрала се веднъж, смеската от всякакъв човешки материал имаше задача да си вярва, че е постигнала върха на сладоледа. Те говореха за върховенство на закона, но в същото време силно подкрепяха и потупваха по рамото подчинените си пионки с тъмно минало, които точно затова и бяха сложили да управляват колониите им. Те напълниха света с либералните си медии, които хем превръщаха зрителите в малоумия с безкрайните риалити формати, хем наливаха в изпразнените им от всякаква логична мисъл черепни кухини идеологеми за цивилизационен избор и евроатлантически ценности. Всичко това се поддържаше от добре платени неправителствени организации, които бяха пускани в действие, колчем нейде се появеше политик, несъгласуван с англосаксонската глобалистична диктатура.

Немалко (особено сред наивните млади) наистина – от сърце – повярваха. Светът винаги е произвеждал полезни идиоти, които доброволно вярват на всяка диктатура.

Още повече пък на красиво опакованата. Ако някои отделни фигури все още изразяваха съмнения към наложения строй и настояваха, че царят е гол, бяха маргинализирани и изтласквани далеч от светлината на прожекторите.

Цялата тази сложна тирания, добре маскирана в лъскава обвивка, изглеждаше непоклатима и сякаш вечна. Тя обаче все пак имаше своя голям недостатък. В такава диктатура, именно защото бе превърнала всичките си колонии във взаимозависими, е достатъчно да се появи един стабилен проблем, който да се прехвърли навсякъде и да я събори. Англосаксонският глобализъм се оказа къща с картонени стени, която лесно се разпада. Буквално катастрофира под собствените си руини.

Поразителна гледка е да се види как построеният от Сорос, Ротшилд и останалите тарикати – наследници на някогашното Общество на илюминатите, подчинен свят без граници сам подпомага своя край.

Вирус, тръгнал от малко градче в Китай, едва за два месеца докара глобалистичната им диктатура до финансова криза, която, макар все още никой не смее да прогнозира нейните мащаби, е ясно, че няма да е като тази от 2008 година, а ще прилича много повече на Голямата депресия от 1929-та. А може и да я задмине! Най-богатите хора на земята, сред които са и изброените по-горе, за един – единствен ден вече изгубиха $1 трилион! А кризата и упадъкът тепърва започват. Предстои да видим фалити, политически кризи в управляваните от техните мерзавци колонии, сриващи се социални системи, неспособни да поемат бремето на масова парализа и психоза. Оттук до военните измерения на кризата крачката е само една.

Когато една диктатура, подмела националните и социални конфликти под чергата, тръгне да се разпада, те изскачат оттам като чудовища. Краят на всяка империя е все такъв.

Това е по-интересно от което и да е телевизионно предаване – срутването на англосаксонската глобалистична диктатура, започнало от малко микровирусче в някакво си непознато китайско градче. Гледайте. Повторение няма да има.

Божидар Божков

29 коментара

  1. Колкото и да не харесвам Сорос всичко написано тук ми прилича на долнопробна комунистическа пропаганда. Не, не ми прилича. Тя е долна комунистическа пропаганда завоалирана в грижа за хората. Само че можете да го духате. Само идиоти ще попаднат в клопката на автора

    1. На майка ти…, мърша такава! Долна тиня такава, всичките ще отидете в Белене да ви ядат прасетата!!!

    2. Не виждам големите играчи на пазара да се хвърлят през прозореца …..

    3. Не бързай да даваш оценка, още не сме преминали през проблема. Вижда се, че системата издиша отвсякъде като кърпен мях – и образование и сигурност и производство, особено последното. Щом сме пазарна държава, защо има дефицити и се появи думата НЯМА – маски, с ирт, термометри, всичко се скрива под масата и „чакаме внос“.
      Това ли е пазарната ни икономика?!
      В момента положението е:
      внос на стоки+подслушване на хората+власт на #КОЙ=оцеляване.
      Но уравнението няма решуние.

    4. Написаното в статията е абсолютната истина, но няма как да го проумееш когато главата ти е празна, като училище в неделя!

    5. СТАНИМИРОВА !
      Кое по- точно е комунистическото .
      ТЪПА И ПРОСТА КОКОШКА

  2. Авторът за съжаление се отдалечава от истината, вместо да се доближава до центъра й.

  3. Всъщност ,не достатъчно категоричен е автора! Защото в момента се извършва планирано унищожаване на системата.Ще последва замяната и с нова.ВСИЧКО ще се промени! Нечувани жестокости, извънземни господари , финансово робство .Сега ,под прикритието на пандемията,арестуват или избиват сатанистите и работещите за Тайното Световно правителство. Следва блокиране на банките и нова валутна система на планетата.После – засекретените технологии и представяне на извънземните!И като се е търкулнала снежната топка…ще стане лавина!

    1. Все чакаме някой д.уг да свърши нашата работа . Сега на ред са извънземните . Смях .

      1. Не не е ред на извънземните а на СССР в коалиция с Китай за унищожаване на прогнилите западни ценности и преориентиране на идеалите и ценностите. Няма никакъв проблем във всичко ставащо, всичко е планирано до най-малката подробност за да срине цялото прогнило западно общество. Вирус създаден от малоумните американци откраднат от СССР и пуснат в Китай с тяхно разрешение за да заразят по тозин начин света. Помощ на Италия скоро и на Испания след приключване на всичко това последните ще са вече републики на СССР и ако това не е възраждане на толкова недолюбвания комунизъм здраве му кажи. Само се надявам като приключи всичко това и ние да сме сред/от републиките на СССР поне тогава едно ще е сигурно цялата политическа измет която краде България вече 30 години ще е във възродения Белене. 🙂 🙂 И ако това не голям чеп в задниците на цитираните Сорос, Родшилд и Рокфелер здраве му кажи 🙂

  4. Браво на автора. Прекрасна статия. Почти не вярвах, че в България все още има трезвомислещи хора. Все пак си струва да се замислим, дали вирусчето докара финансовата криза или то беше само естествено продължение на кризата, но с други средства.

  5. Когато обедняваме заедно, богатите пак ще са богати! Страшното за тях не са загубените трилиони а тези които няма какво повече да губят.

  6. Авторът наистина се отдалечава от истината, заслепен от мечтите си. Не господин Божков, това което се случва не засяга интересите на споменатите уважаеми господа. Точно обратното. Но ще го разберете по-късно.

    1. Човекът явно не е up-to-datе, че вирусът не се е появил по естествен начин, а е създаден в лаборатории. Което ще рече, че е създаден именно от хората, които дърпат конците, и това работи само в тяхна полза. Много интересна статия, но невярна в края си.

    2. Напротив много ги засяга всичко случващо се, няма никакъв проблем във всичко ставащо, всичко е планирано до най-малката подробност за да срине цялото прогнило западно общество. Вирус създаден от малоумните американци откраднат от СССР и пуснат в Китай с тяхно разрешение за да заразят по тозин начин света. Помощ на Италия скоро и на Испания след приключване на всичко това последните ще са вече републики на СССР и ако това не е възраждане на толкова недолюбвания комунизъм здраве му кажи. Само се надявам като приключи всичко това и ние да сме сред/от републиките на СССР поне тогава едно ще е сигурно цялата политическа измет която краде България вече 30 години ще е във възродения Белене. 🙂 🙂

  7. Хахаха, Божидар Божков – автора, смешнико! Да те светна, че най-вероятно точно сега Сорос, Ротшилд и сие си пълнят гушата, хал-хабер си нямаш как се сринаха борсовите пазари, аз наблюдавам спот-цените на благородните метали, цените се сринаха, сега е момента изгодно да си накупиш сребро, злато, платина, паладий, и най-вероятно това правят богатите в сянка.
    А обикновения човечец си кюта страхливо у дома и дори не предполага, че става все по-беден, още по-беден с тая измислена пандемия!

    1. Да супер статия! Именно общество без граници! Е кой си е отключил вратата в къщи за да влизат всякакви шарени идиоти от целия свят? Е това е да се учат от Русия! Неибходим е контрол и семейни ценности, не утопичните, извратени идеи на богати еврейчета, които си правят социялен експеримент с Европа и света! Ама да си отключат вратите за вируса!

    2. I KOLO E ZLATOTO I PLATINATA UMNIKO? YA KAJI DA SI KUPIM VSICHKI. RUSNACITE I KITAICITE POSLEDNITE GODINI SAMO KOPUVAT ZLATO . RUSNACITE I KITAICITE SE GOTVYAT ZA VOINA, VOINA GLUPAKO . RAZBIRASH LI? AMERIKANCITE IM TRYBVA GOLYAMA VOINA.

    3. Във филм/документален/от2011г.Gameend който гледах вчера ,авторът твърди ,че 2020г. Ще бъде измислен вирус който ще подпомогне въвеждането на Новия световен ред Плод на болния ум на членовете на групата Билдерберг в която са Буш,Сорос,Ротшилд и др. Общо120господа и госпожи

    4. И Вие ли сте от тези, които си пълнят гушите, но разбира се в малък мащащ .Не се мислете, че сте умна, явно събирате трохи от някои НПО на гореспоменатите. Много буклук по тази земя.

    1. Вчера срещнах първият извънземен.Външно не си личеше,но отблизо миришеше на извънземно..
      А ако сме сериозни последствията за много хора
      ще бъдат съдбоносни направо ужасни.Особенно
      за страни като България.Слаба и неефективна
      икономика разчитаща на. мизерно заплащане
      / за да не се дават пари за по- добри условия на
      труд и модернизация/,съчетана с висок/ 4 пъти по-голям от средното е ЕС/.

  8. Тази статия е безпочвена интерпретация на мислите на Русофилски поклонник, който пише пристрастно и обратно на конспирациите тези .
    Нямам в предвид ,че няма голяма доза истина ,но първо великата династия Ротшилдс които са Германци по произход негодуват със другите кланове като Сорос и Рокфелер .
    За жалост на света не всички Евреи са с общи начерения за световното величие и така те разделят Европа със Израел и Америка.
    Относно до Хитлер ,че самият той е възкачен на такава висота от Ротшилтс зада се противопостави на апатията на Рокфелер .
    Една е истината за тези тайни общества и тя е ,че колкото повече война и кръв се пролива ,толкова по богати стават.
    Дори днешните събития им носят приходи в суми които неможе човек да изброи за цял живот .
    Единственият застъпник на човечеството който не е Евреин е Владимир Путин , който следователно в с ана на обществото също принадлежи на великата конспирация .
    Специално за всички объркани души които мислят все още Русия за БРАТ на България , не това е лъжа която я натресоха в комунистическите ви глави навремето.
    Нито една Империя не прави нещо ейтака дарум. България си плати за освобождението си и то даже продължи до 90- та година на миналият век , а формалните 7 милиона Рубли описани в Берлинският договор не бяха ли достатъчни.
    България е свикнала да подръжава на света ,затова никога няма да се отърси от манипулацията на великите сили .
    Аз съм за България с Българското .
    Онзи народ който е бил цивилизация много преди бушмените от Америка и западна Европа . Онзи народ който създава и Русия е наш потомък .
    Личен съвет : Преди да уреждате света и да го критикувате опознайте себе си като народ и същност .

  9. Няма никакъв проблем във всичко ставащо всичко е планирано до най-малката подробност за да сринат цялото прогнило западно общество. Вирус създаден от малоумните американци откраднат от СССР и пуснат в Китай с тяхно разрешение за да заразят по тозин начин света. Помощ на Италия скоро и на Испания след приключване на всичко това последните ще са вече републики на СССР и ако това не е възраждане на толкова недолюбвания комунизъм здраве му кажи. Само се надявам като приключи всичко това и ние да сме от републиките на СССР поне това едно ще е сигурно цялата политическа измет ще е във възродения Белене 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *