В БСП се оформя нов лидер и това е Ваня Григорова, смята Станислав Владимиров

„Цялата омраза, помия и фалшиви новини идва персонално от Корнелия Нинова – определени институции да се занимават с нас. Някой, когато победи с категорична победа, тя започва да се тревожи за своя трон и започва да се излива тази помия“.

Този упрек получи днес председателят на БСП от кмета на Перник Станислав Владимиров от екрана на БНТ. „Аз ще се радвам, ако БСП се върне в добри позиции. Видяхте в големи градове намеса на Нинова, припознават кметове, които са по-близки до президентската институция“, добави той.

Според Владимиров в БСП се оформя нов лидер и това е Ваня Григорова. Той уточни, че би я подкрепил в това  качество, но посочи, че основният му фокус е Перник.

„Най-голямата победа е, че се събрахме като семейство през всички трудности. Това, което изпитах в неделя – обаждания, положителна енергия – пожелавам на всички политици да го изпитат“, каза още кметът.

Владимиров разказа, че е заложил на скромна предизборна кампания. „Много е важна дозата, какво си направил като образ, визитка, резултати. Много често в кампания политиците се превъзбуждат, а тази помпозност не влияе добре“, посочи кметът на Перник.

Той призна, че отдавна работи добре с Борисов. „През последните 4 години съм срещнал огромна подкрепа от Бойко Борисов, особено в качеството му на министър-председател, особено по време на водната криза.

Но най-важна е подкрепата на перничани – ако не я бях получил, може би нямаше да се кандидатирам за кмет“, сподели Станислав Владимиров. Той отново заяви, че едно от най-трудните му решения е било да напусне БСП.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *