Опитвал да отклони вниманието от разследването на „Турски поток“ и бил изнервен от георадара на „Хемус“

Лена Бориславова от „Продължаваме промяната“ (ПП) атакува лидера на ГЕРБ Бойко Борисов. Причината е изявлението на Борисов от тази сутрин, с което той фактически обяви, че застреляният Алексей Петров е бил посредник за съставянето на настоящото правителство. Лидерът на ГЕРБ каза и че Петров бил близък с бащата на съпредседателя на ПП Кирил Петков.

Лена Бориславова отвърна във фейсбук: „В опит да отклони вниманието от разследването на Турски поток и изнервен от георадара на Хемус, някой претопля и пренаписва истории с бившите си верни крими другари!”

Макар Бориславова да не споменава поименно Борисов, явно тя коментира именно него. Известно е, че лидерът на ГЕРБ имаше дългогодишни отношения с Алексей Петров. Във времето те претърпяха няколко метаморфози.

Изказването на Борисов за Петров тази сутрин бе основна тема и на първото пленарно заседание на Народното събрание за новия политически сезон тази сутрин. То стана повод управлението да бъде атакувано и от трите опозиционни формации в парламента – БСП, „Възраждане“ и ИТН.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *