Фаталният инцидент стана в София

Известният телевизионен водещ Милен Цветков загина в жестока катастрофа. Тежкият инцидент стана край столичен мол. Сблъсъкът е станал между джип и лека кола в района на мол „Парадайс“.

Журналистът Милен Цветков е издъхнал на път за болницата, научи NOVA. Бил е с много тежки травми. Причините за инцидента и как точно се е случил се изясняват.

В началото на този месец Цветков започна да води предаването „Алтернативата“ с журналистката Генка Шикерова по TV1. То беше анонсирано като предаване „от независими и мислещи журналисти за независими и мислещи зрители“ с продуцент Люба Ризова, също бивш кадър на Нова.

Милен Цветков е дългогодишен телевизионен водещ като името му се свързва особено силно с авторското предаване „Часът на Милен Цветков“ по Нова телевизия, прекратено през 2018 г.

Журналистът щеше да навърши 54 г. на 30 юли. Той е роден в София през 1966 г. Завършил е 7-мо училище и Софийския университет „Св. Климент Охридски“. Трупал е опит като репортер на предаването „Ку-ку“, като водещ на „По света и у нас“, в „Отзвук“ – в БНТ, водил е и сутрешния блок „Здравей , България“ по Нова.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *