Прокуратурата докладва на Пеевски чрез неговите медии, че за момента нямат дела срещу президентството, нито сигнали срещу лицето Николай Копринков, но обещават да продължават да търсят.

МВР начело с министъра е строено на трибунка и докладва за „напредъка“ по издирването на Радевия „кеш“ и естествено това е водеща новина в казионните медии. Някои от тях вече съобщават за „корупционния скандал в президентството“, с което цели да се направи определено внушение.

Показателно е, че във водещите емисии новини се афишира, че има война между Радев и ДПС. Т.е. Пеевски е ДПС и това е координирано и съгласувано, а не е негова солова акция.

Всички са на бойна нога! Очаква се финалният щурм, с който да бъде срината и тази институция – тя е последната твърдина, която все още не е напълно превзета, след като преди дни падна и Конституционният съд.

От страна на политици и общественици няма ни вопъл, ни стон. Всички мълчат и се спотайват. Най-оглушително е мълчанието на Борисов. И с право, защото видимо Пеевски е тръгнал агресивно да търси „кеш“ и току виж се присетил за Банкя и обърне поглед натам.

Вероятността в този китен столичен район да има повече от любимия на Пеевски „кеш“, отколкото в президентството, е голяма.

Страхил Ангелов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *