Брутални гей драми тресат общинската листа на ППДБ в София, твърди ПИК, като се позовава на потресени активисти на Сглобката.  Оказа се, че всички представители на организацията „Спаси София“ са хомосексуалисти, и при това не го крият, а афишират свободно пристрастията си. Нещо повече – те са преплетени в сложни любовни отношения помежду си, които наподобяват индийски сериал.

Драматичен триъгълник се е оформил, например, между печално известния Иво Божков от ДБ (№30 в листата), Гергин Борисов (№14) и №39 Виктор Чаушев.

Суингингът при тях датира още от предишните местни избори през 2019 г.  Тогава Чаушев, един от петимата основни активисти от „Спаси София“, напусна доскорошните си събратя и мина на другия фронт – като кандидат за общински съветник в конкурентната тогава листа на ДБ. Причината не бе тривиална, а сексуална.  Чаушев зарязал интимния си партньор Гергин Борисов (кандидат за общински съветник от „Спаси София“), изневерявайки му с общинския съветник от „Демократична България“ Иво Божков.

Като резултат от предателството авангардът на „Смучи София“, съставен от откровени хомосексуалисти, отлъчил Чаушев. Той бил приютен от новия си избраник Иво Божков – Плитката в листата на ДеБъ.

Открай време грантовата организация „Спаси София“ е известна като гей кръжец. Беше използван успешно използваше в различни скандални атаки срещу кметицата на София Йорданка Фандъкова. Същите преди време откраднаха паветата на столичния бул. „Дондуков”, докато беше в ремонт и опитаха да инсинуират, че той се прави некачествено. Истината обаче лъсна скоро благодарение на видео клипчета, на които се вижда, че именно те свиват каменните блокове.

Камери заснеха как през нощта активисти на организацията разрушават паветата по булевард „Дондуков“, за да организират протест на следващия ден срещу „некачествения ремонт“. Тогава премиерът Борисов определи случилото се като саботаж и подривна дейност.

Интересното сега е, че тройката Чаушев – Гергин Борисов – Иво Божков (която извира от ревност помежду си) са се наредили един след друг в обединената листа на ППДБ, което вещае панаири в новия Общинския съвет на столицата, подозират партийни активисти.

Други интимни партньори в листата на ППДБ са първият Борис Бонев и №8 Андрей Зографски. Те не крият хомосексуалните си отношения от години и парадират, че са семейство.  В последните седмици около Зографски се разигра публичен скандал. Оказа се, че той е син на един от най-големите българомразци в Северна Македония – Солза Гърчева.

Гърчева е сред организаторите на големите антибългарски митинги в Скопие. Самата тя е родом от Щип. Бивша депутатка от СДСМ – партията на Зоран Заев. Разбира се, това не й пречи да напусне редиците на македонските социалисти, да основе политическа партия “Глас за Македония“ и да стане яростен критик и противник на Заев.

“Докато тя стачкува на първа линия против френското предложение за РСМ, синът ѝ се е уредил в България“, написа Димче Ямандиев във Фейсбук преди няколко месеца, по време на протестите край Вардара срещу предложението на Франция за разрешаване на споровете между България и Северна Македония.  Този скандал обаче не пречи на Зографски, а очевидно и на ППДБ да го включат в листата си за общински съветници. И това се случва не по друга, а по любовна линия – като партньор на водача Борис Бонев.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *