Клати ли Божков държавата? Че на кой му дреме! Главният прокурор каза, че не чете неговите съобщения, но му казали, че няма проблем. За премиера Борисов проблем няма. За министър Горанов – също. За депутата Биков – тоже. За мисирките – още повече. Обаче всички те, без главния прокурор, тръгват да се обясняват. Защото проблем има, но той не е за българската държава, а за тях самите. За системата, която са създали. За структурата, която са изградили, в която участват, от която се облагодетелстват. Те и онези, чиито имена още не са намесени, но може и да бъдат. Кой знае какво още ще извади обвиняемият в 11 престъпления хазартен бос с прякор Черепа, даден му защото бил много умен.

„Писмата от Дубай“ събират повече интерес от прогнозата за времето, докато отговорите са скучни като прогнозата за нивото на река Дунав. Каква обаче е прогнозата за общество, в което Божков става нещо като народен герой? Всяка епоха има своите разбойници, които стават мили на народното сърце. Но това е възможно само и единствено на фона на още по-големи разбойници.

Та. Каква е връзката на К. Домусчиев с ДКХ? Паметната записка за него ли е всъщност? Или е нещо като отчет за Б.Б., В.Г. или пък, не дай Боже, Д.П.? Кой да ти каже? Нали не ги четат.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *