Държавата да отдели пари, за да може под карантина да бъдат поставени възрастните хора, е страгегията на лидера на ИТН

Новият политик Слави Трифонов излезе с любопитна позиция относно мерките срещу коронавируса.

Тв водещият и лидер на наскоро учредената партия „Има такъв народ“ (ИТН) смята, че всичко трябва да заработи веднага, а под карантина да бъдат поставени възрастните хора.

“Смятам, че извънредното положение е неефективно. Щабът е неефективен. За радост българският народ е здрав. Застрашени са основно възрастните хора”, пише Трифонов.

 

По думите му министър-председателят правeл хаотични действия, нямал план и водел държавата към хаос и разруха.

 

“И ако не се вземат веднага сериозни, различни мерки, ще последва икономически колапс, който ще бъде много пъти по-страшен от коронавируса. Затова извънредното положение трябва да прекъсне веднага. Този безмислен щаб да престане да съществува. Държавата да отдели пари, за да може под карантина да бъдат поставени възрастните хора. Те да получат достатъчно финансова помощ, за да могат да преодолеят рисковия период”, смята Слави Трифонов.

Държавата можела да си позволи да направи всичко необходимо като грижи, храна, асистенти, за да запазим живота на нашите бащи и майки, дядовци и баби.

“А всички млади трябва да излязат да работят, да се разхождат свободно по парковете и въобще – да живеят. Всички молове, хотели, ресторанти, магазини да бъдат отворени веднага”, категоричен е водачът на ИТН.

Според Трифонов, след като всяка държава е оставена да се оправя сама, дори в ЕС, трябва веднага да се отворят хотелите в България и да се направи всичко възможно и адекватно те да бъдат правилният избор на българските туристи.

„Извънредната ситуация изисква извънредни мерки“, заключава новият политик.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *