Бившият министър на вътрешните работи и настоящ лидер на партия АБВ Румен Петков е открил прословутата къща на Владислав Горанов.

Днес Петков публикува своя снимка на профила си във „Фейсбук“ пред двореца, намиращ се във вилна зона „Ярема“.  Импозантната сграда принадлежи на Снежана Сариева, съпруга на кръстника Иван Сариев. Владислав Горанов често я посещава, а съседите твърдят, че дори надзиравал строежа и давал инструкции на работниците.

Петков задава следните въпроси към финансовия министър:

До главния прокурор, един друг и още двама.

1. На кой е дворецът?
2. Кой живее в него?
3. С какви средства е построен?
4. Подозирам, че един от живущите не плаща наем (по навик)….

3 коментара

  1. А сега Р.П. да отговори защо така се получи като отиде на лов? Ами сега???
    Отговаряй Петков, кажи истината, всички знаем че криеш истината, как спиш г-н Петков? Сънуваш кошмари, а?
    Сестрите Белнейски – Христина и Росица са намерени мъртви през 2006. Обезобразените им тела бяха открити от овчар в местността „Грамадите” между Пещера и Брацигово. Разследващите търсиха убиеца около две години безрезултатно. В края на 2008 година експертите откриха следи от Лазар Колев под ноктите на Росица и във вагината на Христина. Съдът осъжда на доживотен живот Лазар Колев.

    Сестрите Белнейски са убити от джип, движещ се със свръхвисока скорост, а след това труповете им са обезобразени до неузнаваемост. Това ще стане ясно, ако МВР назначи ексхумация на труповете на двете сестри. Преди време стана ясно, че според доклад на Скотланд ярд момичетата са жертви на катастрофа. Специалисти тогава потвърдиха, че са виждали с очите си доклада, в който пише, че раните по двете тела са идентични. Т.е., нанесени са от кола с висока предница, най-вероятно джип. Тогава нито една медия не публикува тази информация, а от МВР заявиха, че такъв доклад не съществува.
    Знае се, че Румен Петков направи всичко по силите си, за да прикрие престъплението.
    Под сурдинка се говореше и, че близки до МВР-шефа Петков хора са замесени в престъплението. Това твърдяха и полицаи от Пазарджик. Според тяхната версия личен приятел на Глъвъта е пряк участник в престъплението. То е прикрито и то със съдействието на полицаи, като труповете на децата са допълнително обезобразени така, че травмите им да приличат на зверско изнасилване. Накрая главите им са размазани с камъни, за да бъдат прикрити травмите от джипа. Чудовищното в случая е, че сестричките са били обезчестени след смъртта си, а после изкарани леки жени от някои коментатори, подчинени на Петков.

  2. Има хора като този дето трябва да си седят в дупката.крадеца вика дръште крадеца

  3. „СКЕЛЕТИТЕ ОТ ГАРДЕРОБА , РАНО ИЛИ КЪСНО ИЗЛИЗАТ“ !!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *