Санкционираният от САЩ и Великобритания за корупция депутат продължава да чисти имиджа си на гърба на новата власт

Делян Пеевски се зае да оправя и бедствието в Царево. Това се разбра от снимки, публикувани във фейсбук страницата на… партия ГЕРБ. Санкционираният за корупция от САЩ и Великобритания депутат от ДПС продължава да чисти имиджа си на гърба на новата власт.

По-рано днес председателят на парламентарната група на ГЕРБ Десислава Атанасова обяви, че е инициирана среща с представители на министерствата на финансите и на вътрешните работи във връзка с водното бедствие в Царево. На нея като представители на Народното събрание трябваше да участват самата Атанасова като шеф на парламентарната комисия по вътрешна сигурност и Йордан Цонев от ДПС като шеф на бюджетната комисия.

Според информацията, разпространена от ГЕРБ след срещата, инициатори обаче са били и „народните представители Бойко Борисов и Делян Пеевски“.

Борисов е лидер на партия ГЕРБ. А Пеевски, изглежда, се изявява като неформален водач на партията на Доган.

Санкционираният за корупция, но не у нас, депутат гради нов имидж в настоящото Народно събрание. В предишните парламенти той системно не се явяваше на заседания, понякога в продължение на месеци и дори години. Сега обаче Пеевски е редовен посетител на парламента и дори се оказа пръв говорител на ДПС за проектопромените в Конституцията. При това той бе воден и на разговорите между ГЕРБ и ПП-ДБ за съставянето на правителство на последната права от консултациите при председателя на Народното събрание.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *