Бурни реакции след нелепата смърт на журналиста Милен Цветков във фейсбук. Популярни лица, обществени личности изразиха своята тъга, ярост и шок от случилия се инцидент. Много от коментиращите изказват мнение, че извършителят трябва да бъде наказан по най-строг начин. Такова мнение изказаха и от гражданското движение „Спаси София“ (публикуваме без редакторска намеса):

Екипът на Спаси София изказва своите най-искрени съболезнования на близките и приятелите на телевизионния журналист Милен Цветков. Той беше непримирим журналист, търсещ истината и справедливостта. Да почива в мир!

Черната статистика за катастрофи е стряскаща – през 2019 г. 75 души са загинали само в София. Не знаем какво още трябва да се случи, за да може отговорните институции да започнат най-сетне да изпълняват с цялата строгост вменените им от закона функции? Колко още семейства трябва да бъдат почернени, преди карането пиян, дрогиран и с превишена скорост да бъдат наказвани с дълги години затвор? Всеки има избор преди да се качи зад волана!

Колкото до 22-годишния убиец, надрусан с амфетамини и канабис – да изгние в затвора…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *