Skip to content

Чухте ли позицията на зелените, дори най-зелената от зелените организации – зелен мир, по темата за сечта в Царево

Чухте ли позицията на зелените, дори най-зелената от зелените организации – зелен мир, по темата за сечта в Царево и нейната роля за смъртта на невинни хора и огромни разрушения.

Не сте? И аз не съм!

Зелената аристокрация, която се отхранва с европейски проекти и получава милиони /в евро/ за да брои риби, акули, ветрове и всякакви въображаеми екоценности, тази зелена аристокрация мълчи гробовно по въпросът за вината за случилото се в Царево.

Било било нормално… много дъжд…. ами умряли били хората!!!

Докато се надяваме някой да разбута тази работа с вината за наводненията и смъртите в Царево, зелени „активисти“ от 8 страни в света се изкачват /явно нелегално и незаконно/ на комина на неработещ завод за да изпишат думата криминално /така го наричаме на български/, но не намират време тези активисти да кажат две думи за изсичането на горите в Странджа и причината за случилото се там нещастие.

Защо ли?

Ами няма проект по който да им платят, няма птици и клечки, които да изброят, а те, тези от зелената аристокрация /която впрочем е на власт в страната и има огромен управленски замах/, не помръдват ако не им се плаща в евро и то в милиони.

Напразни са усилията на самотните истински зелени #Alex Dountchev, #Atanas Rusev и останалите многобройни истински борци за зелена България, към които смея да причисля и себе си и се срамувам от тези, които се самонаричат зелени и стоят в парламента и се уреждат с нови договори за милиони…

Какво стана впрочем с унищожаването на огромни части от Витоша , по време на управлението на парка от виден активист на тази зелена пасмина? Или той е профилиран само в броенето на акули и други високо платени дейности?

И не са ли в конфликт на интереси в прокурорския смисъл на думата тези, които от една страна представляват зелени каузи, а от друга живеят с милиони, спечелени от европейски проекти, възложени им от същото това министерство, пред което осъществяват гражданския си натиск?

Диана Дамянова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *