Васил Божков и съдружникът му Георги Попов притежавали служебни паспорти. Такива се издават на високопоставени държавни служители или на лица, участващи в международни мероприятия от името на държавата. Министерството на външните работи призна, че наистина са издадени такива паспорти…

Какъв абсурд! Бойко Борисов и подопечното му МВнР са припознали Божков и аверите му като висши държавни служители и са ги обгрижвали като дипломати, а днес ги гонят като първи мафиоти!
Ако не бъде уволнен, предаден на прокуратурата и арестуван с белезници служителят във външно министерство, неправомерно издал служебния паспорт на Божков, значи това е нарадено Отгоре.

Което значи само едно – премиер и Божков са били ортаци в една ОПГ, разтурена по заповед отвъд Атлантическия океан. Но за да не пропее, по височайша заповед от „Дондуков“ 1 хазартният бос е пуснат да избяга в ОАЕ с частния му самолет, пълен с пари. По същия сценарий пуснаха да побегне в Белград и един банкер – и той с частния си авион, и той с торби с пари. Как иначе и двамата бегълци си осигуряват разкошен живот в близко и далечно странство!

Всеки, търкал талончета на Национална лотария, да кандидатства за служебен паспорт. Необходими документи – лична карта и изтрити талони от „Златни пирамиди“

Велизар Енчев

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *