Великденският концерт на фолкпевицата Ивана в хотела се отлага, но вместо от управата да негодуват, те посрещат ситуацията с чувство за хумор и позитивно настроение

„Не е време за празници!“ С този цитат на генерал Венцислав Мутафчийски осъмна билборд на популярен хотел във Велинград. Надписът е върху черна лента, която символично е задраскала предстоящо събитие с Ивана и фолклорен ансамбъл в луксозния комплекс.

Великденският концерт в хотела се отлага, но вместо от управата да негодуват, те посрещат ситуацията с чувство за хумор и позитивно настроение.

В шегата около призива на генерал Мутафчийски всъщност има много истина и себеуважаващите се хотелски комплекси приеха сериозно съвета му. А както знаем, Велинград винаги е диктувал тенденциите в туризма у нас – от това да ти предлага празнични пакети с 5-цифрени суми, до това по един по-забавен начин да спазва разпоредби.

Нещо повече – началникът на Националния щаб ще се окаже прав, че родните хотели разполагат с „мазнинка“, за да си позволят да не работят по Великденските празници

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *