„Водих преговори с пратеник на Борисов и Пеевски, като и двамата с този човек бяхме полуголи, облечени само по слипове“, това заяви в предаването „ЕвроДикоф“ разследваният бивш банкер Цветан Василев.

Той беше категоричен, че това е било лице, изпратено от премиера и бизнесмена Пеевски, а са били полуголи, за да се избегне опасността от записване на разговора.

Предложението към Василев било да се прибере в България, като срещу това обещанието било да получи тригодишна условна присъда. Нещо, което бизнесменът отказал.

Банкерът съобщи още, че в най-скоро време ще се разбере цялата истина за „онези“ над 200 милиона, за които прокуратурата твърдеше, че са изнесени в чували от банката. Защо трябва да взимам пари от някаква каса, когато имам лични милиони, спечелени по законен път и с платени данъци? Имал съм и фирма с активи и сериозни печалби, така че скоро ще научите много интересни неща. Василев заяви също, че се очакват неприятни новини за кръга на Пеевски от места, където депутатът е спокоен, че всичко е наред.

Преди няколко дни ми се обадиха от голям и популярен британски вестник. Разговорът ни започна с тяхната констатация, че в в много държави има мафия, но в България мафията си има държава. С това клише започнаха разговора – представете си какво е мнението за нас.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *