Данъците, които дължа лично, са в размер на 9.43 лв, твърди хазартният бос Васил Божков.
„Данъците, таксите и осигуровките, които свързаните с мен хазартни компании са платили към хазната за последните 5 години възлизат на 579 752 052 лв“, посочи Божков в пореден Фейсбук пост.
„След незаконното им унищожаване хилядите им служители и партньори останаха без работа и доход в условията на тежка икономическа криза и безработица. За да попълни тази финансова яма, хунтата отново ще бръкне във вашите джобове“, допълва бизнесменът, който се укрива в Дубай, след като прокуратурата му повдигна 18 обвинения.
Освен това Божков е пуснал и анкета с въпрос „За да попълни тази финансова яма, хунтата отново ще бръкне във вашите джобове. Съгласни ли сте?“ .
Малко по-късно той публикува следното уточнение:
„Поради възникналата дискусия относно зададения въпрос, уточнявам:
СЪГЛАСНИ ЛИ СТЕ ДА БРЪКНАТ ВЪВ ВАШИТЕ ДЖОБОВЕ?
P.S. Една чудесна демонстрация за начина, по който се провеждат социологическите проучвания в България и как са получени вчерашните резултати на Сова Харис“
Преди ден агенция „Сова Харис“ публикува анкета, според която повече от 60 на сто от българите смятат, че за да участва в изборите, Васил Божков трябва да се върне в България.
Хазартният бос обяви, че се готви да участва с проекта си „Българско лято“ в избори и обеща пряка демокрация и възмездие.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *