Skip to content

Една алтернативна версия за събитията в Израел. Може ли?

Питаме, защото както всички знаем, най-големите корпорации и медии по света се управляват от евреи, а последното, на което са привърженици те, е свободата на словото и изразяването на различна от гледаната им точка. Не случайно откровената цензура през последните години надминава многократно даже и свръх амбициозните постижения в областта от времената на комунизма.

Преди да продължим, искаме да уточним нещо много важно: Нямаме абсолютно нищо против евреите или която и да е друга нация по света, уважаваме ги еднакво! Разбира се, говорим за обикновените граждани като всеки от нас, а не за правителствата им.

Казваме го, защото знаем, че интелектуално ощетените жертви на пропагандата или нейните тролове, веднага ще ни обвинят в антисемизъм, каквото и да значи това изкуствено понятие.

Все едно да обвиниш някой, че е антибългарин, ако се изкаже негативно срещу тройно коалираната човешка утайка в българския парламент, която в момента активно приключва държавата, действайки от наше име, но категорично без нашето позволение.

Естествено, същият сценарий се разиграва и навсякъде другаде по света. За да не се отклоняваме от темата обаче, просто знайте, че когато по-долу споменаваме „евреите“, в никакъв случай не се има предвид еврейския народ, а единствено управляващия сатанински култ.

Сега, нега да погледнем фактите и като всяко разумно същество, притежаващо поне капчица критично съзнание, да си отговорим сами на следните въпроси:

1. Кой има изгода? В крайна сметка, кой губи и кой печели от атаката на Хамас? Дали тя не е поредното извинение за нахлуване на евреите в остатъците от Палестина и окончателното ѝ унищожение?

2. Имат ли евреите и покорните им американски партньори навика сами да си организират терористични атаки, с цел „легализиране“ на последващите им престъпления?

3. Всички знаем кой създаде Ал-Каида, а кой ли стои зад Хамас, как мислите? (За помощ, виж въпрос #1)

4. Ивицата Газа на практика отвсякъде – по въздух, по вода и по суша е „задушена“ от прегръдката на евреите, тогава кой поддържа и въоръжава толкова време Хамас (още повече пък с украинското оръжие)?

5. Как се нахлува незабелязано от сравнително примитивна вражеска армия през тунел под границата на една от най-охраняваните и високотехнологични държави в света? Евреите разполагат с изключително модерно въоръжение и с може би най-добрите разузнавателни служби. През границата не може да прескочи дори котка, тъй като от край до край е опасана с камери и датчици, а отдолу още преди 2 години са разположени подземни бариери със сензори, засичащи именно такъв тип активности (копаене на тунели).

Така че подобни приказки от 1001 нощ, за внезапно нападение и изненадващо проникване навътре в територията на Израел, са меко казано смешни…

6. А дали (чисто теоретично) не е възможно евреите, от една страна, непрекъснато да подклаждат военни конфликти, за да изгонят мюсюлманите от родните им земи, докато паралелно, от друга страна, отварят западните граници и ги изселват натам? Не е ли гениално – хем си разчистват териториите, хем претопяват и дестабилизират омразната бяла европейска раса?

7. Ами ако милионите мигранти в Европа изведнъж се вдигнат на бунт срещу държавите, защитаващи лицемерно Израел? Дали това няма да е повод за окупиране на същите тези държави от силите на ООН и въвеждане на световно правителство, което да овладее ситуацията?

8. Всъщност къде бяха „благородните“ западни лидери през последния над половин век, докато Палестина заедно с населението ѝ брутално бе заличавана от картата на света?

Въпроси по този казус може да си задаваме още доста, но като за начало и тези са достатъчно. Повярвайте ни, много по-ценна информация за реалността ще извлечете, комуникирайки дори само със себе си, отколкото гледайки новините по телевизора.

www.godlessera.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *