Най-обсъжданият и противоречив участник от риалити шоуто „Игри на волята“ Гатьо даде интервю за Нова телевизия, в което заяви, че постоянно го спират за автографи и снимки по улиците на Пловдив. Сред неговите фенове най-често се срещат деца.

Отначало мразен, Пеньо Гатевски, по прякор Гатьо, се превърна в любимец на зрителите на риалити формата. Заради мачисткото му поведение в началото на предаването той бе обявен от други участници във формата за „Ганьо„, но постепенно спечели сърцата на почитателите на „Игри на волята“ с искрените си и забавни откровения.

Въпреки че предаването е снимано през лятото, в интернет се появи подписка за връщането му в игрите.

Гатьо отпадна от формата в петък, когато бе победен от модела и бивш футболист Благомир Мастагарков. Днес той коментира, че не му е достигнал късмета, но че ако можеше да върне времето назад, не би променил нещо конкретно в играта си.

„Само бих променил факта, че бях „откраднат“ от Амазонките. Но това нямаше как да се случи. Ако бях останал в отбора на Гладиаторите, щях да стигна до финала. Който е гледал внимателно предаването, ще разбере защо така и не облякох жълтия екип. Причината е, че бях подмамен и излъган от Амазонките. Беше ясно, че бях просто един бушон в това племе“, заяви Гатевски.

По думите му Виолета от Старейшините му е лепнала лош етикет още в началото на предаването, но когато е отишъл в племето на Амазонките, се е видяло, че играе еднакво навсякъде.

Гатьо заяви, че поддържа връзка с някои хора от племето на Гладиаторите като Даниел, Крум, Николай и Калоян. Неговите фаворити в „Игри на волята“ са Крум и Момчил.

Гатьо каза, че ако някой ден има възможност пак да участва във формата, би се подготвил по-добре с плуването и реденето на пъзели. „Искам да кажа на всички хора, които ме подкрепят, благодаря ви от сърце!“, добави той.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *