Наниз червени точки поиска на екран бившата лидерка на БСП Корнелия Нинова, след като водещата Мария Цънцарова я запита какво е фингъринг. В контекста на приетия преди дни закон, който забранява пропагандата на джендъризма в училищата, тя донесе на водещата наръчник за сексуално здраве на лесбийки и бисексуални жени, което се предлага в лекарски кабинети на училище.

Става дума за брошура, оставена в частна гимназия, чието име Нинова отказа да назове. „Нека се разбере как е попаднала тази брошура в училището“, призова тя.

„И ви изглежда нормално да се ограмотяват непълнолетни за лесбийки и бисексуални жени, попита възмутено Нинова. Не е проблем това да се прави сред пълнолетни хора, но не и сред деца, които са малки и незрели. Да се прави хормонална терапия на деца и да им се внушава, че може да си избират какви да са, това е проблем, не пипайте децата“, каза тя.

„Испания, Германия, Великобритания, Канада, САЩ се предлагат възможности за смяна на пола. Имам лични впечатления, защото от 8 години се занимавам с това. Вече има и забрани в Европа, не сме единствените“, изтъкна тя.

„Ако няма такова нещо в българските училища, ако няма джендър идеология, както вие твърдите, защо се протестира“, аргументира се Нинова.

Нелеп пример с продажбата на райски газ се опита да лансира водещата като аргумент, че децата са свободни да правят каквото си поискат.

Нинова пък се оплака, че не се вкарва в здравната комисия предложение да се приеме като наркотик райския газ. Става дума за див лобизъм, става дума за много пари и някой печели от това. Проблемът ще приключи, ако това се приеме, но очевидно се бави нарочно, изтъкна бившата лидерка на левицата.

Нека не изкривяваме темата и да не я манипулираме, говорим за пропаганда, изтъкна тя на опитите на водещата всячески да напада закона.

„Гордея се със сина си, той е на 32 години, заради моя син знамето на България се вее във всички кътчета на света, защото те са най-добри по математика. Синът ми чете лекции в Оксфорд, миналата седмица беше във Виена, а преди дни беше в българския институт Инсайт. Подкрепя ме за закона“, отсече тя.

„Илон Мъск иска да изнесе всичките си активи от Калифорния заради джендър правила“, припомни Нинова.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *