Директорът на Главна дирекция “Жандармерия, специални операции и борба с тероризма” главен комисар Димитър Андонов е получил вчера заповед за освобождаване от поста си с дата 2 септември.

Знаете ли защо? Защото е отказал 2 пъти на Делян Пеевски да го охраняват баретите без законово основание и одобрение на Комисията към НСО. Илков като верен лакей изпълнява разпорежданията от кочината. Нямало да сменя областните директори на Калин Стоянов, което е ясен знак, че Пеевски е поел МВР на ръчно управление и ще си командва както си иска действията и бездействията на полицията по изборите, защото всичко зависи от директорите по места! Те са предопределени. Всички други заклинания са манипулации за наивната тълпа. Илков се демаскира още с назначението си.

С оглед ситуацията, допускаме арест на Ахмед Доган до дни. Предстоят разцепления във всички сегашни парламентарни политически субекти, освен Въzzраждане и ИТН. И на Буда няма да му се размине, независимо от ритуалните клетви с Корпулентния, но той вероятно си го знае.. Примерите със съдбите на Цветан Василев, Черепа, Трактора, Вълка, а сега на Доган и т.н. са симптоматични за всеки приближил се до неговото биополе.

Това е резултатът от полюциите на Шиши за тотално влияние и власт. Капиите му в политическата сфера вече започват да си показват мурафетите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *