Ето така, мили колеги, се печелят парички от ПееФ. Разказваш разни неща, които може и да са верни, може и да не са верни. Като се позоваваш на човек, който е “най-близък” на Доган, но към момента на атентата срещу него в НДК, няма никакви контакти с него поне от 10 години.

Когато Енимехмедов стреля срещу Доган на партиен форум, е твърде възможно възрастният вече почетен председател да се е поизпуснал – проблеми с простата на тази възраст, знаете как е. Възможно е да го е направил, но да не му е проличало, защото беше с тъмен костюм. Но дописка, че се е напикал, когато Енимехмедов стреля срещу него, и след това е умрял от срам и затова е изчезнал от общественото полезрение, може днес да бъде поръчана само от Дебелото. Лично аз на мястото на Доган не само щях да подпикна, но и да се понаакам.

Въпросче към Осман Октай, който явно е влязал вече в добрите мисли на Шиши: Дали Дебелото момче се е насрало, когато руснаците го пребиха в Дубай? Те дали са се погнусили от това или въпреки кочината са го изнасилили за назидание? Защото знам, че между мутри е така.

Не ме разбирайте погрешно, аз ненавиждам фалшивия герой Ахмед Доган. Смятам, че мястото му е в затвора. Но и не мога да подмина пропагандата, която Дебелия плаща в момента. И някои “колеги” нямат никакви проблеми да прибират тези пари и да се излагат като кифладжии.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *