Истинският бай Ганьо (Ганя, ако използваме наранената лексика на жълтите павета) днес е евроатлантик с буйстващ поглед. Николай Ненчев – евроатлантическият селянин – е ходещото доказателство за това.

Ненчев е архетипно дъно на умнокрасивитета. Човек без качества, елементарен и плосък като талашитена дъска, но за сметка на това индивид със страст към проститутки (хей, не аз съм назначавал такава в МО) и към украинки, които да води на баня.

Само си представете картината – ЕвроГаня стои в посолството и дебне за путинисти. А междувременно кани украинки на баня, черпи ги с алкохол и ги пощипва съюзнически. С такива приятели Украйна не се нуждае от врагове.

Това е блатото на българската дипломация днес. Ненчев беше пратен в Киев като стожер на евроатлантизма, а всъщност с пост беше уредено едно класическо недоразумение от прехода. Той обаче е символ на цялата си прослойка от телевизионни папагали, политически истерици и патологични русофоби. Това са празни хора, които биха свели целия си евроатлантизъм до един голям бюст, бутилка водка и парна баня.

Величествени времена.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *