Потресаващ коментар на потресаващата „журналистка“ Беновска.

Публикуваме го без редакторска намеса:

„Символично днес, 1 март 2020-та, е и Прошка. Как да пожелаем на българите да се румени, когато е пребледняла нацията от политически препирни?

И ще успеем ли да изгоним „злите духове“ в политиката и фалшивите новини? Нека всеки, по стар български обичай, да запали факла с пречистваш огън. И да се пречистим с „великденски пост“ от мазни, тлъсти, фалшиви новини на разложението на ценностите ни.

Президент Радев, кандидатката за нов БСП-мандат Нинова! Силният политик и държавник обединява , а не дели!  Измийте си ръцете. Помолете се в църква.

Изкачете се на някой връх – но не на Шипка, отново да опитате да приватизирате националния празник 3 март, както опитахте с Левски.

Погледнете в очите хората. Следвайте великденските пости. И се озаптете да се тъпчете и да „храните“ Бойко Борисов с фалшиви новини. Престанете да ни заразявате с Коронавирус – РНФН/ Радев, Нинова, фалшиви новини/.

За да не се наложи Борисов да сформира Национален кризисен щаб за борба с Коронавирус – РНФН/ Радев, Нинова, фалшиви новини/, който да ни информира по 2 път на ден в 8 и 17 часа, че още не сте заразили България, слава Богу!

И да не е наложи да се сезира главният прокурор Гешев, за да разкрие скришните ви причини неистово да нападате – вероятно, в самозащита от нелицеприятни разкрития?!

И, понеже, не всичко е Омраза за нас, обикновените хора: да потъгуваме в памет на началника на отбраната генерал Андрей Боцев, да си простим и да поискаме прошка, да сме здрави!

Президент Радев, Нинова, защо не ни поискахте Прошка, че създадохте Коронавирус – РНФН/ Радев, Нинова, фалшиви новини/?

Аз съм Беновска. И питам.“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *