Десислава Атанасова от ГЕРБ е изключително впечатлена от коментар на журналиста Евгени Петров във вевести.ком, в който той заклеймява Румен Радев, обвинявайки го в „третомартенски бабаитлък“.

Ето какво написа „тежката артилерия на ГЕРБ“, както самата тя се определи преди години.  Атанасова рекламира текста с обещанието, че отнема само „5 минути за четене“

„Ние може да сме малък, но много завистлив народ, може да сме егоисти и псевдопатриоти, може да сме бедни и комплексирани, но има времена, в които на преден план трябва да излязат най-важните и непреходни добродетели на нацията. Тези, с които сме минали 1300 години от историята и още сме тук.

А за случая те са: Дисциплина, самосъзнание, самоконтрол, съдействие, солидарност.

И когато всичко това отмине и се обърнем назад да можем да си кажем: „Да, ние сме нация с добродетели и традиции“.

Ето това можем да спечелим от епидемията с коронавируса. И да ви кажа – хич не е малко.“

Време за четене 5 минути.

4 коментара

  1. Bие от fasbook сте цензори по зли от едновремешните нацисти !!! Как да кажа за черното, че е бяло ????

    1. Тази проста женица от село Дулово, с купена диплома вероятно – няма мозък и възпитание /което се учи в първите 8 години на село/ за две пари… Има само наглост, продажност и простотия……

  2. Как може подобна лигава подмазвачка да говори подобни неща?Само в БълХария,страната на гербаджииските предатели,подобна пачавра може да бъде търпяна!

  3. СОЛИДАРНОСТ С ГЕРБЕРСКАТА ШАЙКА ЗНАЧИ ДА ПРОЯВИМ ДЕТСКА НИВНОСТ! ТОВА СА НЕПОПРАВИМИ ЛЪЖЦИ И ИЗМАМНИЦИ И МНОГО АЛЧНИ!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *